2008. január 17., csütörtök

DAY3

Good morning and good luck. 3napos etap, nem a hotel, annal szarabb lesz allitolag.
A tegnap esti melyik kompal mikor hogyan kerdes kezdi ertelmet nyerni. Tibi neveli a 278ast, minden megy bele 3napra, kocsi pakolva, Lorenzo es JP a tetőn rendezgeti az ajandek labdakat, mellenyeket. Pienhtek vagyunk, kemenyebbek –bar szomjas24 mar 6.30kor sörözött, meg mindig tart a soproni1885 keszlet – vagyunk mint valaha, irany charles de gaulle emlektabla, egyszeru matek es megvan a helyesnek velt valasz. Helyi
Idosb holgyet lekapom, marmint fenykepileg, a gépmonstrum elött, charlie hangja olyan mint kiszeltundené csaba a kisvarosi partizan holgyehez


Kepest, nagyon kedves sok sikert kivan, en megigerem, hogy eluldom a kept mailen. Erre leirja a rendes postai cimet a munkalapra, remlem nem leszunk diszkvalifikalva. A fele se tréfa. Indulunk a kőbányába, de ez már megvan feljebb…….
….
Kobanya utan barcelonaba be, colombus szobor megvan, magas, győzike sehol, a 8haverja marmitn colombus haverjai a labanal, izabel baratnoje lefotozva, neve munkalapra, feladat kesz, irany a mediamarkt cb-ert.

Adam kerulo uton szeretne menni, hogy a v8ast betonfal mellett hallgathassa. Hallatlanul elegedett. CB nincs, de 3nap kronikaja kész…..

Nincsenek megjegyzések: